Driewielfiets kopen met moderne uitstraling

Wilt u een driewielfiets kopen waar u wel op gezien mag worden? Wij leveren de BaroQ trike met zeer moderne uitstraling waar iedereen wel mee rond wil rijden. De middenmotor (Motinova) en het stoere scooterzadel maken de BaroQ Trike helemaal compleet. Wilt u de driewielfiets helemaal aanpassen aan uw wensen? Dat is uiteraard mogelijk door het integreren van diverse aanpassingen. Zo kunt u kiezen voor een stokhouder, rugsteun, voetfixatie en een differentieel aandrijving op beide achterwielen. Gezellig met uw kinderen op pad? Het is ook mogelijk om twee kinderzitjes op de driewielfiets te plaatsen en daarbij een grote laadkoffer mee te nemen. Wilt u eerst meer weten voordat u een driewielfiets gaat kopen? Het rijden op een driewielfiets is net even anders dan op andere fietsen. Bekijk daarom onze video om de driewielfiets in actie te zien!

Meer informatie

Driewielfiets kopen

Driewielfiets kopen van BaroQ Trike

Behoefte aan een steuntje in de rug tijdens het fietsen? Dan kunt u een driewielfiets kopen met elektrische ondersteuning. De door ons ontwikkelde BaroQ Trike heeft trapondersteuning. Dit houdt in dat onze driewieler elektrisch is, waardoor u wordt geholpen met trappen door middel van de elektromotor. Dit werkt anders dan bij bijvoorbeeld een (elektrische) snorfiets. Daarbij hoeft u zelf helemaal niet te trappen, maar wordt alles volledig overgenomen door de motor. Bij onze driewielfiets helpt de elektromotor u alleen een handje mee. Hierdoor voelt het trappen lichter aan dan op een normale fiets. Tegelijkertijd accelereert hij wel snel, zodat het voelt alsof de fiets gas geeft terwijl uzelf meefietst. Overweegt u om onze driewielfiets te kopen of bent u op zoek naar een driewielfiets die betaalbaar is? Plan direct een afspraak in om een proefrit te maken!

Meer over ons

De motor van de driewielfiets

De keuze voor de motor in onze driewielfiets hebben wij niet zomaar gemaakt. Wanneer u een driewielfiets gaat kopen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van goede kwaliteit. Daarbij is het van belang dat de motor geen geluid maakt en licht is. Dit zijn een aantal factoren die wij hebben meegenomen in de keuze voor de Motinova motor. Dit type middenmotor is terug te vinden op onze BaroQ Trikes. Ze zijn zeer krachtig en tegelijkertijd muisstil. Bovendien is de motor licht en compact waardoor het gewicht van de fiets laag blijft. Alle e-bikes met Motinova motor worden voorzien van een groot en overzichtelijk display. Wilt u de voordelen van deze motor ervaren? Maak direct een afspraak om een proefrit in te plannen op onze driewielfiets. Bevalt het goed? Wie weet fietst u er na de proefrit wel mee naar huis!

Direct contact opnemen