Driewielfiets betaalbaar en modern

Op zoek naar een driewielfiets die betaalbaar én modern is? Deze woorden zijn kenmerkend voor de door ons ontwikkelde driewielfietsen. Wij hebben veel ervaring opgedaan in de revalidatiebranche, voornamelijk in de verkoop en aanpassingen van driewielfietsen. Daar kregen wij vaak opmerkingen van klanten dat ze de fietsen er vaak te ‘invalide-achtig’ uit vonden zien. Het is natuurlijk al een hele stap om op een driewielfiets te gaan fietsen en dan zijn er ook alleen maar ouwelijke modellen… Daar wilden wij iets aan doen! Daarom zijn wij gaan brainstormen over hoe het anders kan. Het resultaat is een driewielfiets die betaalbaar, modern en stoer is, waar iedereen mee gezien wil worden! Onze driewielfiets is leverbaar in twee verschillende maten zodat ze geschikt zijn voor iedere lichaamslengte. Benieuwd geworden naar onze elektrische driewieler? Bekijk de video waarin u onze BaroQ Trike in actie ziet!

Meer informatie

Betaalbaar driewielfiets

Specificaties van BaroQ Trike

Onze driewielfiets is betaalbaar, maar dat doet niet onder voor de standaard specificaties waar de BaroQ Trike mee is uitgerust. Standaard is de fiets voorzien van een Nexus 7 versnellingsnaaf en is voor en achter voorzien van hydraulische schijfremmen. Ook hebben wij onze driewielfiets voorzien van complete vering voor optimaal comfort en is het zadel verstelbaar. Daarnaast heeft de fiets een Li-ion accu van maar liefst 630 watt! Verder hebben wij de banden zo gekozen dat ze zowel voor normaal als ruw terrein zeer geschikt zijn. En als kers op de taart hebben wij de BaroQ trike uitgerust met een Motinova Volans Plus middenmotor. Dit een is een zeer krachtige en tegelijkertijd muisstille motor. Bovendien is de motor licht en compact waardoor het gewicht van de fiets laag blijft. Ziet u zichzelf wel fietsen op onze moderne driewielfiets? Boek direct een proefrit!

Meer over ons

Driewielfiets betaalbaar en aanpasbaar

Naast dat onze driewielfiets betaalbaar is, is deze ook aanpasbaar. Zo is het mogelijk om de fiets geheel naar uw eigen wensen en behoeftes samen te stellen. Er zijn verschillende aanpassingen te realiseren, zoals een stokhouder, rugsteun, voetfixatie of een differentieel voor aandrijven op beide achterwielen. Daarnaast is onze driewielfiets ook leverbaar in de versie van een bakfiets. Hierdoor creëert u plek om minimaal twee kinderen mee te nemen. Benieuwd geworden hoe het is om op onze driewieler te fietsen of overweegt u om een driewieler te kopen? Fietsen op een driewieler is helemaal niet moeilijk. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel met de BaroQ Trike de weg op gaat! Heeft u vragen of wilt u een proefrit inplannen? Bel dan direct naar +31627119964 of stuur een mail naar info@baroq-trikes.nl.

Direct contact opnemen