Driewieler elektrisch uitgevoerd en betaalbaar

Vindt u driewielfietsen er ook vaak ‘invalide-achtig’ uit zien? Onze elektrisch uitgevoerde driewieler is compleet het tegenovergestelde. Met zijn moderne uitstraling en stoer skooterzadel is de BaroQ Trike een driewielfiets waar u wel mee gezien wilt worden! Wij hebben zelf jaren ervaring in de verkoop en aanpassingen van driewielfietsen. Door opmerkingen van klanten over de uitstraling van driewielfietsen zijn wij gaan brainstormen over een ander soort uitvoering. Daaruit is de BaroQ Trike ontstaan, die is uitgevoerd met een middenmotor van Motinova. We hebben ervoor gezorgd dat onze driewielfiets betaalbaar blijft zonder kwaliteit te verliezen. Daarom is het ook mogelijk om diverse aanpassingen uit te kiezen. Denk hierbij aan een stokhouder, rugsteun, voetfixatie en een differentieel voor aandrijving op beide achterwielen. Benieuwd geworden naar onze elektrische uitgevoerde driewieler? Bekijk onze video!

Video bekijken

Driewieler elektrisch

Driewieler elektrisch uitgevoerd met motor van Motinova

Om een tochtje op onze elektrische uitgevoerde driewieler zo comfortabel mogelijk te maken is de BaroQ Trike uitgevoerd met een motor van Motinova. Deze middenmotor staat erom bekend dat hij heel krachtig, en tegelijkertijd muisstil is. Bovendien is de motor erg licht en compact waardoor het gewicht van de driewielfiets laag blijft. Verder zijn de e-bikes met een Motinova motor uitgerust met een groot overzichtelijk display. Dit is tijdens het fietsen erg prettig want u niet hoeft te turen om het display af te lezen. Ook goed om te weten is dat de motor het trappen niet helemaal overneemt. U blijft dus zelf gewoon in beweging, maar het trappen voelt een stuk lichter dan normaal. Bent u enthousiast geworden en overweegt u om onze driewielfiets te kopen? Maak dan direct een afspraak om een proefrit te maken!

Meer over ons

Fietsen op een driewielfiets

Fietsen op een elektrische uitgevoerde driewieler is niet moeilijk. Wij zorgen er voor dat u comfortabel met de BaroQ Trike de weg op kunt. Een belangrijk tip is om de fiets altijd op de parkeerrem te zetten. Zo kan hij niet zomaar voor- of achteruit gaan rijden terwijl u nietsvermoedend een praatje maakt. Voordat u wegrijdt, zorgen wij ervoor dat het stuur en zadel op de juiste hoogte zijn afgesteld. Gaat u een ritje maken? Til uw voet dan naar de andere zijde van de fiets zodat uw voeten aan weerskanten van de fiets staan. Zet vervolgens uw sterkste been op het laagste pedaal en neem plaats op het zadel. Blijf tijdens het fietsen rechtop zitten en houdt uw voeten steeds op de pedalen, ook als u remt of stilstaat. Ziet u uzelf al wegfietsen op onze driewielfiets? Maak direct een afspraak voor een proefrit!

Direct contact opnemen